Kültür Sanat Pandemide her güne bir masal

Pandemide her güne bir masal

09.12.2020 - 10:19 | Son Güncellenme:

KoçSistem tarafından hayata geçirilen, bilinçli teknoloji kullanımına dikkat çekmeyi ve aile içerisinde ebeveyn-çocuk iletişimine katkı sağlamayı amaçlayan Aile Saati projesi, yeni proje ortağı Yapı Kredi Yayınları ile etki alanını genişletiyor. Projeye kapsamında Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan “Her Güne Bir Oyun” ve “Her Güne Bir Masal” isimli özel olarak basılarak eğitime katılan ebeveynlerle paylaşılacak.

Pandemide her güne bir masal

KoçSistem, kurumsal sosyal sorumluluk projesi Aile Saati çatısı altında Türk yayıncılığının en büyük kuruluşlarından Yapı Kredi Yayınları ile yeni bir iş birliğine imza attı.

Haberin Devamı

KoçSistem’in hayata geçirdiği Anne Çocuk Eğitim Vakfı’nın (AÇEV) “Eğitim Ortağı” olduğu kurumsal sosyal sorumluluk projesi Aile Saati’nin “Kitap Ortağı” Yapı Kredi Yayınları oldu. KoçSistem ve Yapı Kredi Yayınları iş birliği kapsamında, özellikle pandemi döneminde artan dijital ekran kullanımına karşı ebeveynlere, aile içerisinde daha kaliteli zaman geçirmek ve iletişimi artırmak amacıyla kitap okuma alışkanlığının yeniden kazandırılması çağrısında bulunuyor.

KoçSistem, Aile Saati projesi kapsamında Yapı Kredi Yayınları ile hayata geçirdiği kitap ortaklığını gerçekleştirdiği basın toplantısı ile duyurdu.

Toplantıda, KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca ve Yapı Kredi Yayınları Genel Müdürü Tülay Güngen’in yanı sıra Türk edebiyatının usta kalemlerinden yazar Ahmet Ümit basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Haberin Devamı

KoçSistem’in Yapı Kredi Yayınları ile yaptığı iş birliği kapsamında AÇEV Anne ve Baba Destek Programları’nda ebeveynlere kitap okuma alışkanlığı kazandırılmasına ve kitap seçimine yönelik eğitimler verilecek. Aynı zamanda, Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan “Her Güne Bir Masal” ve “Her

 Güne Bir Oyun” isimli kitaplar eğitime katılan ebeveynlerle paylaşılarak, “ekransız” ev içi faaliyetleri desteklenecek.