Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

19.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN

Haberin Devamı

Mevsim yağmurları ÜNAL ÇAM

Her mevsim ayrı güzel olan İstanbul sonbaharın gelmesi ile bir başka renge bürünüyor. Yaza veda ettiğimiz bu günlerde yağan yağmurlar şehrin her noktasında farklı bir güzelliği çıkarıyor karşımıza. Ünal Çam’ın Sultanahmet Meydanı’nda çektiği fotoğraf işte bu yorumu kanıtlar nitelikte.

Şimdiki zamanın hikayesi

Şehrin içindeki doğa SAADET KANDUR

Kim hem şehrin tam ortasında hem de doğanın içinde yaşamak istemez? Tuna ve Sava nehirlerinin buluştuğu noktada kurulan Sırbistan’ın başkenti Belgrad tam da böyle bir yer. Şehir, korunmuş doğasıyla bir ömür izlenecek manzaralar sunuyor. Saadet Kandur’un çektiği bu fotoğrafta da Sava Nehri’ni izleyenler görülüyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Kızıl manzara AKIN AKDAĞ

Kızıl gökyüzünün aydınlattığı tarih; Kapadokya’nın binlerce yıllık mirası peri bacaları… Burası her yıl dünyanın dört bir yanından ziyaretçi ağırlıyor. Akın Akdağ’ın objektifinden tanıklık ettiğimiz bu büyülü şehirden etkilenmemek mümkün değil.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Çöl turu DİLEK AYDOĞDU

Dünyanın en büyük çöllerine sahip Fas, çöl turu turizmi ile her yıl binlerce turiste özgün deneyimler sunuyor. Uçsuz bucaksız çölde develerle yapılan turda ziyaretçiler adeta zamanda yolculuğa çıkıyor. Dilek Aydoğdu’nun çektiği bu fotoğrafta çölde deveyle gezinti yapan turistlerin keyifli anlarına tanıklık ediyoruz.

Şimdiki zamanın hikayesi

Turizm cenneti Malta DİLARA ZENGİN

Ilıman iklimi, özgün mimarisi ve masmavi suları ile Malta dünyanın en önemli turizm noktalarından biri. Köklü tarihi ile her medeniyetten izler barındıran bu adada kendinizden bir parça bulmak hiç de zor değil. Malta’nın masmavi denizi ve tarihi yapılarını Dilara Zengin fotoğrafladı.

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

l FOTO yaz 6688’e gönder
l Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki zamanın hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.