Kültür Sanat Şimdiki Zamanın Hikayesi

Şimdiki Zamanın Hikayesi

24.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN

Haberin Devamı

Hatıralarla yaşamak SERAP ÖNCEBE

Göz açıp kaparken geçiyor hayat… Küçücük bir çocukken, bir anda yüzünde kırışıklıklar belirmeye başlıyor insanın. Yaşadıkları bir anda hatıralara dönüşüyor ve her hatıra da bir iz bırakıyor bakışlarında. Serap Öncebe’nin fotoğrafı da adeta zamanın insandan aldıklarını ve geride bıraktıklarını yansıtıyor.

Sazlıktaki sessizlik AKIN AKDAĞ

Sadece çevrede uçuşan kuşların ve suyun huzurlu sesinin duyulduğu Sultan Sazlığı, dünyanın dışında bir yer sanki. Kayseri’de bulunan bu sazlıkta küçük bir kayıkla geçireceğiniz her dakika terapi niteliğinde. Bu eşsiz deneyime Akın Akdağ’ın kadrajından tanık oluyoruz.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Kuraklığın fotoğrafı OĞUZ YETER

Yağışların günden güne azalması ve iklim değişikliğinin de etkisiyle en kurak sonbaharlardan birini yaşıyoruz. Suların çekildiği baraj ve göllere kuş bakışı bakınca, gelecek günlerde yaşanacak zorlukları daha net görüyoruz. Oğuz Yeter’in drone ile çektiği fotoğraf güneşin bile buruk doğduğu Güzelce Kemeri’nde susuzluğun acı tablosunu gösteriyor.

Haberin Devamı

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Tarihe açılan kapılar HASAN AKBAŞ

Birbirinden eski, birbirinden özel yüzlerce yapıya ev sahipliği yapan İstanbul’da; her sokak farklı bir esere, her kapı farklı bir tarihe açılıyor. Üzerinde uçuşan kuşların hiç eksik olmadığı, şehrin simge yapısı olan Ayasofya’ya açılan kapılar ise bir ayrı özel. Hasan Akbaş’ın çektiği bu fotoğrafta tüm heybetiyle Ayasofya görülüyor.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Sıra dışı katedral

Almanya, dünyanın en sıra dışı mimariye sahip katedralleriyle dolu. Bu eserlerin arasında en popüler olanı ise şüphesiz ki Köln Katedrali. Barok stilinde tasarlanmış ve 1700’lü yıllardan bugüne kadar ilk günkü görkemiyle korunmuş katedral günümüzde hâlâ ibadete açık. Halit Dokuzoğuz’un balık gözü lensle çektiği fotoğraf bu eşsiz mimariyi sayfamıza taşıyor.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder

Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Haberin Devamı

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.