Kültür Sanat Tiyatro yeni normale uyum sağlıyor

Tiyatro yeni normale uyum sağlıyor

17.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Adana Tiyatro Festivali’nin fiziksel olarak yapılacağının açıklanmasının ardından Devlet Tiyatroları da “Açık Hava Tiyatrosu Yaz Oyunları”yla tiyatroseverlerle buluşacağını duyurdu.

Tiyatro yeni normale uyum sağlıyor

24 Mayıs-21 Haziran arasında gerçekleşecek. Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali’nin bilet satışları bugün online olarak, yarın da gişelerde satışa açılacak. Festivalde toplam 18 oyun sahnelenecek. Adana Merkez Park Amfi Tiyatro Park sahnesi ve Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi sahnesi yarı kapasite ile misafirlerini ağrlayacak. Pandemi önlemleri kapsamında gerçekleştirilecek festivalin açılış töreninde usta oyuncu Nevra Serezli’ye ‘Sakıp Sabancı Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ verilecek.

Haberin Devamı

Devlet Tiyatroları ise “Açık Hava Tiyatrosu Yaz Oyunları”nda sahnede olacak. DT, 3 Haziran’dan itibaren  Ankara İrfan Şahinbaş Sahnesi Macunköy Yerleşkesi’nde kurulan sahnede “Açık Hava Yaz Oyunları”  kapsamında tek kişilik oyunlarla gösterime başlayacak. Kamyon Tiyatrosu ise gelecek ay İç Anadolu Bölgesi’ndeki çocuklar için yola çıkacak.