CaddePınar Saka'dan Gönüllüler takımına ve Ayşe Yüksel'e olay gönderme

Pınar Saka'dan Gönüllüler takımına ve Ayşe Yüksel'e olay gönderme

08.05.2025 - 14:17 | Son Güncellenme:

Survivor'a 25 Nisan akşamı veda eden Pınar Saka, Türkiye'ye döndükten sonra dikkat çeken paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Pınar, kendi takımı Gönüllüler ve Ayşe Yüksel için çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Pınar Sakadan Gönüllüler takımına ve Ayşe Yüksele olay gönderme

HABER MERKEZİ - Survivor'ın en konuşulan yarışmacılarından biri olan Gönüllüler takımından Pınar Saka'nın ada macerası birleşme partisinden sonra sona erdi.

Haberin Devamı

Survivor All Star 2025 tüm heyecanıyla devam ediyor. İlgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star'da, 25 Nisan'da yeni bir eleme gecesi yaşandı. Survivor'da düello finalinde Yağmur Banda ve Pınar karşı karşıya geldi. Eleme gecesinin sonunda Survivor'a veda eden isim Pınar Saka oldu.

''ÇOK ÖZLEYECEĞİM ARKADAŞLARIM VAR''

Pınar, elendikten sonra veda konuşmasında ''3. Survivor'ım. En sevdiğim Survivor olacağını hiç düşünmemiştim. Bu kadar üzüleceğimi düşünmüyordum. Herkese başarılar diliyorum. Çok sevdiğim, çok özleyeceğim arkadaşlarım var. Hepsine sakatsızlık bir final diliyorum.'' dedi.

Pınar Sakadan Gönüllüler takımına ve Ayşe Yüksele olay gönderme

FİNAL DÖRTLÜSÜNÜ AÇIKLADI

Pınar, yarışmadaki son dörtlüsü için ''Survivor final dörtlüsünde Almeda, ayağı iyileştiği durumda Adem, Batuhan ve Poyraz olur diye düşünüyorum. Bence Sema şampiyon olmamalı. Çünkü gerçek bir Survivor şampiyonu ciddi bir rakip olarak gördüğü Almeda'ya 'Bireyseller geliyor, birbirimizi seçmeyelim, benim puanım düşmesin' demez. Ama dedi. Kim şampiyon olur dersek ki stres kontrolünü yapabilirse Almeda ama şüpheliyim ikinci aday Adem. Benim gönlümden kimin şampiyon olmasını istiyorsun sorusu gelirse açık ara Poyraz.'' dedi.

Haberin Devamı

OLAY GÖNDERME

Survivor macerası sona erdikten sonra Türkiye'ye dönen Pınar, sosyal medyadan paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Almeda'nın diskalifiye edilmesinin ardından karışan Gönüllüler takımına ve anlaşmazlık yaşadığı Ayşe Yüksel için imalı sözler sarf etti.

Pınar Sakadan Gönüllüler takımına ve Ayşe Yüksele olay gönderme

Survivor Pınar, dikkat çeken gönderisine ''Mavi takımın çıkarcı grubu son düzlükte bu şekil ilerliyor. Ayşe'nin şampiyonluğa gidişi' notunu düştü.

KEŞFETYENİ
Bu sözler kavga çıkaracak! Rabia Soytürk'ün Caner Topçu açıklaması olay oldu
Bu sözler kavga çıkaracak! Rabia Soytürk'ün Caner Topçu açıklaması olay oldu

Cadde | 08.05.2025 - 10:07

Ünlü oyuncu Rabia Soytürk'ün rol arkadaşı Caner Topçu için yaptığı açıklama magazin gündemine bomba gibi düştü.

Yazarlar