Oynatma Listesi
MAGAZİN

1 Mayıs 2021 Magazin Haberleri Bülteni

1 Mayıs 2021 Magazin Haberleri Bülteni

Kendall Jenner, hafta içinde New York sokaklarında objektiflere takıldı. 25 yaşındaki model, iki günde üç farklı toplantıya katıldı. Her buluşma için kombinini değiştiren Jenner, tercih ettiği takımlarındaki renk uyumu ve şıklığıyla dikkat çekti.


John Mayer, kendi talk şovunu sunmaya hazırlanıyor. 43 yaşındaki şarkıcının, Paramount+ ile anlaşmaya gittiği öğrenildi.


Yaptığı sosyal medya paylaşımları ve özel hayatı ile sıkça magazin gündeminde yer alan Şeyma Subaşı, sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve kızıyla çıktığı Bali tatilinin ardından İstanbul'a döndü.


Oyuncu Tamer Karadağlı’nın (54) genç piyanist Iraz Yıldız’la (24) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Aralarındaki yaş farkından dolayı sık sık eleştirilen ünlü çift, sosyal medyadan kendilerine yapılan yorumlarla ilgili savcılığa başvurdu.


'Yasak Elma' dizisinde 'Şahika' karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Telefonla konuşan güzel oyuncunun artan koronavirüs vakalarına rağmen maske takmaması dikkatlerden kaçmadı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER