Oynatma Listesi
HABERLER

11 Nisan 2021 Günün Özeti Milliyet'te

11 Nisan 2021 Günün Özeti Milliyet'te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Kadın Kolları ve Gençlik Kolları MKYK Üyelerini Kabulünde konuşma yaptı. Erdoğan, 'Yaklaşık 3 yıl önce emeklilerimize bayramlarda biner lira ikramiye ödeme sözü vermiş ve bu uygulamayı hemen başlatmıştık. Enflasyon oranında artış yapılan bayram ikramiyelerinin ramazandaki ilk ödemesini mayıs başında, Kurban Bayramı ödemesini de temmuz ortasına doğru gerçekleştireceğiz.' dedi.

 

Koronavirüs ile mücadelede atılacak adımlar, yeni haftadaki Bilim Kurulu ve Kabine toplantılarının ardından netleşecek. Toplantılarda, salgınla ilgili önemli kararlar alınacak ve yeni risk haritası çıkarılacak. Kritik iki toplantıya saatler kala gözler alınacak ramazan önlemlerine çevrildi.

 

Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilim hiç olmadığı kadar tırmandı. Rusya lideri Putin 100 bin asker, binlerce tank, füze savunma sistemlerini Ukrayna sınırına yığarken, robot tankları da devreye soktu.

 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in gelecek sezon en az 8 takviye yapmayı planladığı ve 11 oyuncuyla yolları ayırma kararı aldığı belirtildi

 

Survivor'da gergin konsey! Gönüllüler takımında gruplaşma tartışması yaşandı Ayşe ile arasına mesafe girdiğini söyleyen Aleyna Kalaycıoğlu; geçmiş haftalarda Ayşe'nin Reşat için sakat olduğundan dolayı elenmesini istediğini söyledi. Konuya dahil olan Dora ve Aleyna Çalışkan arasında ise tansiyon yükseldi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER