Oynatma Listesi
MAGAZİN

12 Aralık 2020 Magazin Haberleri Bülteni

12 Aralık 2020 Magazin Haberleri Bülteni

Hadise ile Kaan Yıldırım aşkı 10 ayda bitti. Geçtiğimiz haftalarda ayrılıp, tekrar barışan çift, bu defa ilişkilerini noktaladı. Instagram’dan açıklama yapan şarkıcı, “Kaan Yıldırım’la yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun” diye yazdı.

 

Sevgilisi Tom Daly'den ilk bebeğini bekleyen Victoria's Secret modellerinden Elsa Hosk, apartman dairesinden müstakil eve taşınıyor. Çocuğunu bahçeli bir evde büyütmek isteyen Hosk, Los Angeles, Güney Pasadena'nın banliyölerinden San Gabriel Vadisi'nde 4.3 milyon dolara (34 milyon TL) villa satın aldı.

 

Yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması nedeniyle ameliyat olan oyuncu Ali Sürmeli, "İki operasyon geçirdim. Yeniden doğdum, yürüme çağındayım" dedi.

 

'Love Island' (Aşk Adası) programının yıldızı Malin Andersson, yılbaşı süslemelerine bakmak için iç çamaşırıyla sokağa çıktı. Andersson, evinin ışıklı halini uzun süre izledi.

 

Begüm Öner ile Ceyhun Fersoy, Metropol İstanbul’da objektiflere takıldı. Fersoy, “Virüsten dolayı evdeyiz, kendimizle uğraşıyoruz. Yakın zamanda da güzel projelerle sevdiklerimizle olacağız” şeklinde konuştu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER