Oynatma Listesi
MAGAZİN

12 Temmuz 2021 Magazin Haberleri Bülteni

12 Temmuz 2021 Magazin Haberleri Bülteni

Geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla birlikte Bodrum'a giden ve mavi tura çıkan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, önceki gün denize girerken objektiflere takıldı. Bahadır, fit hali ve kırmızı bikinisiyle göz kamaştırdı.

 

Tuğba Yurt, sosyal medyada bir numara oldu. Instagram’ın haftalık verilerine göre ‘Benim O’ parçasıyla zirveye yerleşen şarkıcı, yüz bini aşkın hazırlanan reels videosu ile liderliği de ele aldı. Yurt, seslendirdiği akustik eserlerle de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

 

Popüler romantik komedi film serisi ‘Bridget Jones’ ile ünlenen ABD’li aktris Renee Zellweger, İngiliz TV oyuncusu Ant Anstead ile aşk yaşıyor.

 

Ünlü oyuncu Yasemin Allen, Bodrum'daki tatilinde objektiflere takıldı. Arkadaşlarıyla vakit geçirip dans eden güzel oyuncunun bol bol eğlendiği anları, kameralara yansıdı.

 

Şevval Sam'ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu 24 yaşındaki Tarık Emir Tekin, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Sofia ile birlikte soluğu Bodrum'da aldı.Sofia ile birlikte Bodrum Yalıkavak'daki bir plajda görüntülenen oyuncu, romantik anlar yaşadığı sevgilisini öpmeye doyamadı.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER