Oynatma Listesi
HABERLER

13 Haziran 2020 Günün Özeti Milliyet'te

Günün öne çıkan başlıkları Milliyet TV'de...

İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine, “Nikah Merasimlerinde Uygulanacak Tedbirler” konulu genelge gönderdi. Genelgenin dikkat çeken maddelerinden biri "Bu genelge kapsamında nikâh yapılacak mekânlarda temasa neden olabilecek dans/oyun vb. amaçla müzik yayını (canlı müzik dâhil) yapılmayacak. Ancak sadece misafirlerin dinlemesine yönelik müzik yayını (canlı müzik dâhil) yapılabilecek." oldu.

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk "Fesih kısıtı pandemi döneminde çalışanlarımızı korumak için önemli bir unsurdu. Bir süre daha uzatmayı düşünüyoruz." dedi. Selçuk, "Tamamlayıcı emeklilik sistemi Hazine ve Maliye bakanlığımızla çalıştığımız bir model. Temel hedefimiz çalışanımızın emekli olduğunda daha iyi bir gelir seviyesi sağlamak, ülkemize 2. ve 3. basamağı kazandırabilmek." ifadelerini kullandı.

 

Dünyaya diz çöktüren corona virüs salgınında ürküten rekorlar peş peşe geldi, neredeyse her kıtada tarihi bir felaket yaşanıyor. Çin'de iki ay sonra birçok pazar kapatıldı.

 

Fenerbahçe, daha önce 2-3 kez temas kurduğu ancak transferini gerçekleştiremediği Gustavo Gomez'e yeniden talip oldu.

 

2016 yılında katıldığı 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Efecan Dianzenza, Instagram hesabından baba olacağının müjdesini verdi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER