Oynatma Listesi
HABERLER

13 Ocak 2020 Milliyet'te Gündem

13 Ocak 2020 Milliyet'te Gündem

Libya’daki krizin çözümü için Rusya, Almanya, Tunus, AB liderleriyle görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün de Ulusal Mutabakat Hükümeti Başkanı Sarrac’ı İstanbul’da ağırladı. Erdoğan bugün de İtalya Başbakanı Giuseppe Conte’yi ağırlayacak.

ASELSAN, sınır karakollarında ay sonunda devreye girecek ve adeta örümcek ağını andıran sistemi kurdu.

Meclis’e gelecek yeni kanun tasarısı, imar planlarında ‘yükseklik serbest’ tanımını kaldırıyor. Yeni yerleşimlerde ortalama 5 kat sınırı, mevcut alanlarda ise ortalama yükseklik dikkate alınacak

Meteoroloji yeni haftanın hava durumu raporunu yayımladı. 13 - 17 Ocak 2020 hava tahmin raporuna baktığımız zaman yeni haftanın ilk gününde hafta sonundan kalma sıcaklıklar devam edecek. Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde ise hava eksi derecelere düşüyor. İstanbul'da ise çarşamba gününe kadar güneşli hava etkisini gösterecek. Perşembe ve cuma günü ise yağışlı hava etkili olacak. İşte 13 - 17 Ocak 2020 haftalık hava durumu raporu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 CEV Tokyo Olimpiyatları Elemeleri'nde Almanya 3-0 mağlup ederek Olimpiyat biletini cebine koydu. Türkiye Voleybol Federayonu paylaştığı fotoğrafla büyük ilgi gördü. A Milli Kadın Voleybol Takımı, tarihinde ikinci kez olimpiyat vizesi aldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER