Oynatma Listesi
HABERLER

13 yaşındaki Furkan’ın hayatını kaybettiği kaza anının görüntüleri ortaya çıktı

Ankara’da 17 yaşındaki A.A.’nın sürücülüğünü yaptığı otomobilin geçtiğimiz hafta kazaya uğradığı anın görüntüleri ortaya çıktı. Feci kaza sonucu 13 yaşındaki Furkan Çağrı Özer hayatını kaybederken, 17 yaşındaki sürücü ile biri 2, diğeri 15 yaşındaki iki çocuk yaralanmıştı.

Kaza, 1 Haziran Günü Kahramankazan ilçesi Kayı Mahallesi'ndeki Ahi Evran Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre, 17 yaşındaki A.A.’nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği 06 FG 3650 plakalı otomobil, yol kenarındaki beton elektrik direğine çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis, itfaiye ve elektrik bakım elemanları sevk edildi. Sağlık ekipleri araç içerisinde bulunan 13 yaşındaki Furkan Çağrı Özer’in hayatını kaybettiği belirledi. Sürücü A.A. ile otomobilde bulunan 15 yaşındaki M.S. ve sürücünün 2 yaşındaki kız kardeşi A.A ise sıkıştığı yerden kurtarılarak hastaneye götürüldüğü ve tedavilerinin ardından taburcu oldukları öğrenildi. Şehit Ümit Güder Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Furkan Çağrı Özer'in cenazesi ise Kahramankazan’da toprağa verildi.
Sürücünün ehliyetinin olmadığı öğrenildi
Araç sürücüsü A.A.'nın sürücü ehliyetinin olmadığı aktarıldı. A.A.’nın evde yalnız bırakmamak için 2 yaşındaki kız kardeşi ile iki arkadaşını yanına alarak, babasından izinsiz aldığı otomobille gezintiye çıktığı öğrenildi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER