Oynatma Listesi
HABERLER

14 Kasım 2020 Günün Özeti Milliyet'te

14 Kasım 2020 Günün Özeti Milliyet'te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kars ve Karaman 7.Olağan İl Kongreleri'ne canlı bağlantı ile katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomi, hukuk ve demokraside yepyeni bir seferberlik başlatıyoruz. Ekonomi yönetimini yeniden oluşturduk. Hem mevcut sıkıntıları çözecek adımları hem bizi hedeflerimize ulaştıracak hamleleri süratle hayata geçirme azmindeyiz.

 

Koronavirüs tedavisi gören gazeteci - yazar Ahmet Kekeç hayatını kaybetti. Usta kalem pazartesi günü Eyüp Sultan Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak.

 

AB'ye bağlı bir sağlık ajansı, vizon popülasyonları arasında COVID-19 bulaşmasının, virüsün insanlara geçmeden önce hızla mutasyona uğramasına yol açabileceği konusunda uyarıda bulundu.

 

Son dönemde tepki çeken paylaşımlara imza atan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Miami'nin ardından Meksika'nın dünyaca ünlü turizm merkezi Tulum'da deniz ve güneşin keyfini çıkarıyor.

 

Emre Belözoğlu'nun bizzat harekete geçtiği ve Bursaspor'un genç yeteneği Ali Akman'ı Galatasaray'ın elinden kapmak için babasıyla görüştüğü öne sürüldü.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER