Oynatma Listesi
MAGAZİN

15 Mayıs 2021 Magazin Haberleri Bülteni

15 Mayıs 2021 Magazin Haberleri Bülteni

Adriana Lima, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini şaşırttı.Yeni bir aşka yelken açan ve sevgilisini sır gibi saklayan Brezilyalı model, Instagram üzerinden genelde motivasyon mesajları yayınlıyordu.Adriana Lima, bu defa şu notu yazdı: Bazı insanlar yatırım, bazıları ise faturadır. Aradaki farkı bilin

 

Oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz ay teknede görüntülendikten sonra "Arkadaşım" açıklaması ile aşk iddiasını yalanladığı Haldun Demirhisar'la yeniden objektiflere takıldı.

 

Nebahat Çehre, önceki gün doktor kontrolüne geldiği Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Usta oyuncu, güneyde yazlık bölgelerde yükselen kira fiyatlarına isyan etti.
"Yazlık yerlerde fiyatlar, fırlamış daire parası neredeyse. Yazlık yerlerdeki evlere ayda 100 bin TL istiyorlar. Ne fırsata çevrilmiyor ki o çevrilmesin. Maalesef öyle. Bayramda planım yok, dostlarıma gidiyorum. Gidecek yerler var ama yasak durumlarına göre. Benim yazlığım yok, en güzel yazlık arkadaşın yazlığı, en güzel tekne arkadaşın teknesi. En iyisi bu. Eğer gidersek tabii" açıklamasını yaptı.

 

Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’da Bahar Komiser’e hayat veren Merve Oflaz, “İyi dizilerde oynadım. Şansım iyi gitti. Yaş aldıkça üzerine koymayı hedefliyorum” diye konuştu

 

Bir dargın bir barışık ilişkilerine yeniden şans veren sunucu Ece Erken (43) ile avukat sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, tatil sezonunu Bodrum'da açtı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER