Oynatma Listesi
MAGAZİN

15 Ocak 2020 Magazin Haberleri Bülteni

15 Ocak 2020 Magazin Haberleri Bülteni

 Mustafa Sandal, aşk yaşadığını iddia ettiği Defne Samyeli’nin, “Duruma netlik kazandırmazsa dava açarım” sözlerine, “Çıkardığı single’ında başarılar dilerim” diyerek, göndermede bulundu

2019 Şampiyonlar Ligi finalinde sahaya girerek birden ünlü olan Kinsey Wolanski, bu sefer sahilde verdiği göğüs dekolteli pozlarla gündem oldu. İnstagram'da cesur pozlarını çekinmeden paylaşan Kinsey Wolanski'nin yeni paylaşımları yürek hoplattı.

Fadik Sevin Atasoy’un yazıp oynadığı, beş yıl önce Amerika’da dünya prömiyer ini yapan ‘Muse Bir Esin Perisi’, ülkeleri dolaşmaya devam ediyor.

Deniz Seki, 2020 yılı için, "Umarım bu yıl mutlu ve huzurlu güzel geçer. Herkese sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum" mesajı verdikten sonra evinin yolunu tuttu.

Oyuncu Meltem Cumbul, bir arkadaşıyla kol kola görüntülendi. Harbiye'de yürüyüş yapan Meltem Cumbul, bir anda basın mensuplarını karşısında görünce şoke oldu. Cumbul, "Sıla adına çok mutlu oldum. Sizin aracığılınızla da tebriğimi ileteyim. Sıla'yı tebrik ederim" diye konuştu.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER