Oynatma Listesi
MAGAZİN

16 Mayıs 2021 Magazin Haberleri Bülteni

16 Mayıs 2021 Magazin Haberleri Bülteni

Natalie Portman, eşi Benjamin Mille ile Sidney sokaklarında objektiflere takıldı. ‘Thor: Love and Thunder’ filmi için Avustralya’da bulunan oyuncunun, ülkeden ev baktığı ve ünlü mimarlardan Peter Stutchbury ile görüştüğü öğrenildi. Portman’ın şimdilik çatısı içbükey tasarımdan oluşan bir villa beğendiği aktarıldı.

 

2014 yılında hayatını kaybeden Joan Rivers’ın New York’taki penhouse’u 38 milyon dolar’a (yaklaşık 320 milyon TL) yeniden satışa çıkarıldı. Sanatçı, şehir ve Central Park manzaralı tripleks dairede 28 yılını geçirmişti. Mimar Horace Trumbauer’ın Neo-Fransız Klasik stilinde dekore ettiği 11 odalı ev, Rivers’ın öldüğü yıl 28 milyon dolar’a ismi açıklanmayan Orta Doğulu bir Kraliyet Ailesi tarafından alınmıştı.

 

Al Pacino, hafta içinde Beverly Hills’te görüntülendi. Çekimleri sona eren ‘House of Gucci’nin İtalya’daki setinden dönen 81 yaşındaki oyuncu, maskesini bir an olsun çıkarmadı. Pacino’nun salaş tarzı dikkat çekti.

 

Bella Thorne, nişanlısı Benjamin Mascolo ile Miami’de sabahın ilk ışıklarına kadar partiledi. South Beach’te objektiflere takılan ikili, geceyi bir grup arkadaşıyla Prime 112 isimli restoranda geçirdi. Yemeğin ardından E11EVEN Miami adlı kulübe giden ekibin, felekten bir gece çaldığı öğrenildi.

 

Oyuncu Özgü Namal, Ekim 2020' de eşi Ahmet Serdar Oral'ı kaybettikten sonra Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bulunan evini kapatıp, daha önce aldıkları arsasını da satışa çıkardı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER