Oynatma Listesi
HABERLER

17 Ekim 2020 Günün Özeti Milliyet'te

17 Ekim 2020 Günün Özeti Milliyet'te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih sondaj gemisinin Karadeniz’de yaptığı aramalarla ilgili olarak, 85 milyar metreküp daha doğal gaz bulunduğunu, Sakarya gaz sahasında toplam doğal gaz rezervinin 405 milyar metreküpe ulaştığını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz ve Akdeniz’deki yeni sondajlarla alınacak müjdelerle bu kaynağın yükseltileceğini söyledi.

 

Ermenistan'ın Gence'ye gerçekleştirdiği füze saldırısında annesi Züleyha Şahmezerova’nın kucağındayken hayatını kaybeden 1 yaşındaki Medine, annesiyle aynı tabutta defnedildi.

 

Ermenistan ordusuna ait Su-25 savaş uçağının Azerbaycan askerlerine havadan saldırı girişiminde bulunduğu, uçağın Azerbaycan hava savunma güçlerince vurularak düşürüldüğü kaydedildi.

 

Galatasaray’da 21 milyon euro alan Belhanda ve Feghouli yapılan kesintiye tahammül edemedi. Galatasaray’a 2021 yılının ocak ayına kadar süre veren iki oyuncu fesih haklarını da talep etti.

 

Sinan Özen ile eşi Burcu Kartal'ın 8 aylık kızı Neva, bağırsak rahatsızlığı nedeniyle 6 altı kez ameliyat geçirmişti. Neva, bugün 7'inci kez ameliyat masasına yattı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER