Oynatma Listesi
HABERLER

17 yıllık serveti depremde buhar oldu! 10 milyon liralık ziynet eşyası buhar oldu

Gaziantep’te, Pınar Karayılan'ın (43), depremde yıkılan apartmanın altındaki bankada, özel kasada sakladığı 10 milyon TL değerindeki ziynet eşyaları bulunamadı. Karayılan, bankaya dava açtı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremin vurduğu Gaziantep'te Batıkent Mahallesi'nde bulunan 11 katlı Emre Apartmanı da yıkıldı. Enkaz altında 49 kişi hayatını kaybederken, 17 kişi de yaralandı. Apartmanın yıkılmasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında 2 kişi tutuklanırken, bu kişiler hakkında 22 yıl 6'şar ay hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Binanın altındaki özel bankanın şubesinde bulunan para ve ziynet eşyaları bulunup, taşındı. Ancak bankada 17 yıldır özel kasası bulunan 3 çocuk annesi Pınar Karayılan, 10 milyon TL değerindeki ziynet eşyasını tuttuğu kasaya ulaşamadı. Depremin üzerinden aylar geçmesine rağmen 34 numaralı kasadaki ziynet eşyalarını seri numaraları ve fotoğrafları ile birlikte belgeleyerek bankaya müracaat etmesine rağmen herhangi bir sonuç alamayan Pınar Karayılan, avukatı aracılğıyla savcılığa suç duyurusunda bulunarak, dava açtı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER