Oynatma Listesi
HABERLER

2 kardeşin kanlı hayali aile katliamına döndü! 'Televizyondaki gibi değil, hemen ölüyorlar'

Micheal (16) ve Robert (18) kardeşler korkunç hayallerini gerçekleştirmeye ilk olarak ailelerinden başladı. 2 yaşındaki kardeşlerine bile acımayan Micheal ve Robert'in yüzlerindeki gülümsemeyle polise verdiği ifade ise kan dondurucuydu.

Robert Bever ve küçük kardeşi Micheal'ın kendilerine dair büyük hayalleri vardı. Hayatları boyunca ün kazanmak ve herkesin onlardan bahsetmelerini istiyorlardı. Ancak bunu küçük bir çocuğun hayali gibi değil, korkunç bir katilin isteklerine benzer bir şekilde hedeflemişlerdi.

Robert 18, Micheal ise 16 yaşındaydı. Kötü bir şöhretleri olsun istediler. İsimleri duyulduğunda insanların onlardan korkmalarını umuyorlardı. Ve bunun güçlerine güç katacağına inanarak 500 kişiyi öldürmeyi amaçladılar.

Ne yazık ki Robert ve Micheal bu düşünceleri aileleri üzerinde planlamaya başlamışlardı. 22 Temmuz 2015 gecesi, sakladıkları bıçakları yerlerinden çıkardılar ve ABD, Oklahoma'daki evlerinin diğer yedi üyesini öldürmeye çalıştılar.

Yetkililere göre hızlı ve sessiz öldürme darbeleriyle ailelerini ninjalar gibi kesmeyi düşünüyorlardı. Ancak ilk kurbanları olan 13 yaşındaki Crystal'in peşine düştüklerinde kanlı, korkunç bir hayal yerini gerçekliğe hızla bıraktı.

Michael, kız kardeşini bilgisayarda bir şey gösteriyormuş gibi yaparak yatak odasına çektikten sonra Robert onu arkadan yakaladı ve boynundan ve omzundan bıçakladı.

45 yaşındaki anne April kargaşayı duydu ve bir hışımla yukarı çıktı ancak Robert tarafından yolu kesildi. Robert annesini 48 bıçak darbesiyle öldürdü. Crystal hâlâ ölmemişti. Bir şekilde küçük kardeşlerini korumaya çalışarak kanlar içinde sürünerek uzaklaştı.

Katil kardeşler daha sonrasında kanlı eylemlerini devam ettirebilmek için evin odalarını gezmeye devam ettiler. 52 yaşındaki babaları Peder David Bever'ı 28 yerinden bıçakladılar. Michael daha sonra polise babalarını Robert'ın sahip olduğu en büyük bıçakla bıçakladığını söyledi.

Üstelik polise söyledikleri tek şaşırtıcı cümle bu da olmayacaktı. Yetkililere, "Televizyondaki gibi değildi, bıçak darbesiyle hemen ölüyorlar" diyecekti.

7 yaşındaki erkek kardeşleri Christopher'ı 6 yerinden, 18 yaşındaki küçük kız kardeşleri Victoria'yı ise boynunun, göğsünün, sırtının ve üst kolunun her iki yanından 18 kez bıçaklamışlardı.

Ölüm makinesi gibi dolanan ağabeylerinden korkan 12 yaşındaki Daniel bir odaya kendini kilitleyip 911'i aramayı başardı.

Ancak Micheal, Robert tarafından saldırıya uğradığını söyleyerek küçük kardeşini kapıyı açmasına ikna etti. Zavallı çocuk ağabeyinin onu sırtından, omzundan ve göğsünden 9 kere bıçaklayacağından habersizdi.

Robert ise tüm dikkatini boynundan, kolundan ve karnından yaralanan Crystal'a verdi ve onu boğarak öldürmeye çalıştı.

Ağabeyi ayrıca 2 yaşındaki kız kardeşi Autumn'un da kafasını kesmeyi planladı. Ancak o anda polis ön kapıya dayanmıştı.

Broken Arrow Polis Departmanı'ndan Dedektif Brett Burton, kaldırımda ve ön basamakta kan gördüğünü ve içeriden gelen "Bana yardım et" sesini duyduğunu söyledi. Bu ses Crystal'a aitti. 13 yaşındaki genç hayata tutunmayı başarmıştı.

Katil kardeşler evin arka kapısından kaçtılar ancak bir polis köpeği tarafından ormanlık bir alanda köşeye kıstırıldılar. Polis fotoğraflarında Robert ve Michael çamur ve kanla kaplı, kıyafetleri yırtılmış, hatta üzerlerinde et parçaları varmış gibi görünüyordu.

Burton'un ifadelerine göre üzülmemişlerdi, perişan değillerdi ve neredeyse bir kendini beğenmişlik havası vardı. Hatta yüzlerine de ürküten bir gülümse kondurmuşlardı.

Bever kardeşler, ailelerine neden bunu yaptıklarını anlamaya çalışan yetkililer tarafından ayrı ayrı sorgulandı. Ancak yetkililer ne kadar sorgu yaparlarsa yapsın aldıkları cevaplar kafalarında daha fazla soru işareti bırakıyordu.

Bütün bu sorgu aşaması devam ederken Crystal, aldığı yaralar sonrası hayatta kalmıştı. Aynı zamanda iki yaşındaki kız kardeşleri de polisin gelmesiyle hayata tutunmuştu. Bu çocuklar Bever ailesinden hayatta kalan iki kişiydi ve devlet gözetimine alındı.

54 yaşındaki ebeveynleri David ve 45 yaşındaki April, 11 yaşındaki Daniel, 10 yaşındaki Christopher ve 4 yaşındaki Victoria toplanda 100'den fazla bıçak yarası aldıktan sonra öldüler.

Robert 2016 yılında suçunu kabul etti ve şartlı tahliye olmaksızın ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Küçük kardeşi Michael Bever ise birinci derece cinayetten suçlu bulundu ve müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER