Oynatma Listesi
MAGAZİN

2 Temmuz 2021 Magazin Haberleri Bülteni

2 Temmuz 2021 Magazin Haberleri Bülteni

Yeşilçam'ın usta ismi yönetmen ve senarist Kartal Tibet, 83 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncu Civan Canova, Instagram hesabı üzerinden "Güle güle Kartal ağabeyim, seni çok özleyeceğim." notuyla Tibet'in vefatını duyurdu.

 

Marka yüzünün Yalıkavak’taki mağazasının açılışı için Bodrum’a giden Serenay Sarıkaya, davetin ertesi günü The Bodrum Edition’ın plajında yorgunluk attı.Ünlü oyuncunun fit görüntüsü dikkatleri üzerinde topladı.

 

Türk tiyatrosunun duayen ismi Ferhan Şensoy, geçen ay geçirdiği damar operasyonu sonrası komplikasyon yaşadı. Şensoy, yaşadığı Bodrum'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Usta sanatçı Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy ise babasının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

 

Bridget Malcolm, podyumunda yürüdüğü Victoria’s Secret’ı yerden yere vurdu. Model, göğüs bedeni büyüdüğü için defileden çıkarıldığını söyledi

 

İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan programının bu haftaki Kerem Bürsin oldu. Bürsin, hem samimi itirafları hem de neşeli tavrıyla çok konuşuldu. Babasının işleri nedeniyle uzun süre yurt dışında yaşayan Bürsin, ABD'de günlüğü 75 dolara şoförlük yaptığını söyledi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER