Oynatma Listesi
HABERLER

20 Haziran 2021 Günün Özeti Milliyet'te

20 Haziran 2021 Günün Özeti Milliyet'te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Babalar Günü vesilesiyle gençlerle buluştu. 81 ilden gençlerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünya ile ülkemizin de büyük bir değişimin yaşamış olması sorumluğu artırıyor. Bizler cumhuriyet tarihinde yapılanları 3’e 5’e, 10 kadar 2023 vizyonuna hazırlıyoruz" dedi.

 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Jeoloji ve Jeofizik Mühendisliği Bölümleri, dün merkez üssü Kartal'da meydana gelen depreme ilişkin ön inceleme raporu hazırladı.

 

Koronavirüsle mücadelede gözler yarın toplanacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde. Kademeli normalleşme adımlarının ele alınacağı toplantıda pazar günü kısıtlamasının kaldırılıp kaldırılmayacağı merak ediliyor.

 

Galatasaray scout ekibi tarafından geniş kapsamlı bir rapor hazırlanırken, Slovakya'nın Spartak Trnava takımında forma giyen 19 yaşındaki Brezilyalı Saymon Cabral'ın da listede olduğu belirtildi.

 

Son şarkısıyla hayranlarından tam not alan Hadise Açıkgöz, bir süredir aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım'dan ayrıldıktan sonra evinde kalan eşyalarını oyuncuya şoförüyle gönderdi. Böylece şarkıcı, biten ilişkisinin tüm izlerini evinden sildi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER