Oynatma Listesi
MAGAZİN

21 Ağustos 2021 Magazin Haberleri Bülteni

21 Ağustos 2021 Magazin Haberleri Bülteni

2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu, Çeşme tatiline devam ediyor. Önceki gün duş alırken görüntülenen İskenderoğlu, muhabirleri görünce ne yapacağını şaşırdı.

 

Eski mankenler Esra Eron, Cansu Dere ve Selma Ergeç uzun bir aradan sonra bir araya geldiler. Yıllardır dostlukları devam eden üç isim, buluşmalarından fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

 

Başrollerin aranan isimlerinden İrem Helvacıoğlu, “Gerçekçi biriyim. Hayal etmek pek bana göre değil, yaptıklarımın karşılığını bir şekilde alıyor olmak daha çok motive ediyor” dedi.

 

Yoğun iş programı nedeniyle bir Çeşme'ye, bir İstanbul'a gidip gelen sunucu Burcu Esmersoy, önceki gün ünlü bir beach'te objektiflere takıldı. Esmersoy'un arkadaşlarıyla geçirdiği keyifli anlar kameralara yansıdı.

 

Dünyaca ünlü oyuncu Salma Hayek, Marvel'in yeni dönem filmi 'Eternals' filmindeki rolü hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Projede 'Ajak' karakterini canlandıran Hayek, kendisine teklif geldiğinde babaanne rolü verileceğini düşündüğünü söyledi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER