Oynatma Listesi
HABERLER

23 Ağustos 2021 Milliyet'te Gündem

23 Ağustos 2021 Milliyet'te Gündem

Meteoroloji tarafından haftalık hava durumu raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre hafta ortasından itibaren ülke genelinde sıcaklıkların mevsim normalleri üzerine çıkması bekleniyor.

 

ABD Başkanı Joe Biden, Afganistan'ın başkenti Kabil'den 14 Ağustos'tan bu yana 28 bin kişinin tahliye edildiğini, katedilmesi gereken uzun bir yol olduğunu ve aksaklıklar yaşanabileceğini söyledi. Biden, tahliyeler konusunda kendisine yöneltilen eleştirilere ilişkin, "Bu kadar insanı, televizyonda da gördüğünüz gibi acı, kayıp ve yürek burkan sahneler yaşanmadan tahliye etmenin başka bir yolu yok." dedi.

 

Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 265 bin 196 Kovid-19 testi yapıldı, 18 bin 622 kişinin testi pozitif çıktı, 206 kişi hayatını kaybetti.

 

Fenerbahçe Süper Lig'in 2. haftasında Antalyaspor'u evinde konuk etti. Sarı-lacivertli kulüp son dakika golleriyle maçı 2-0 kazanırken Miha Zajc ve Arda Güler damga vurdu.

 

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu ‘Kim Milyoner Olmak İster’ programının son bölümünde sorulan bir soru ve yarışmacının verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu. Cevabının içinde olduğu soru için joker hakkını kullanan ve elenen yarışmacı geceye damga vurdu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER