Oynatma Listesi
HABERLER

23 Ocak 2021 Günün Özeti Milliyet'te

23 Ocak 2021 Günün Özeti Milliyet'te

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır-Silvan Barajı Gövde Dolgu Çalışması Tamamlanması Merasimi ile Ergani Barajı, Başlar Barajı ve Ergani İçme Suyu Arıtma Tesisi Açılış Töreni'nde konuştu. Milli Fırkateyn İstanbul'un denizle buluştuğu törenin ardından canlı bağlantı ile Silvan'a bağlanan Erdoğan konuşmasında, "Silvan Barajı'nı önümüzdeki yılın sonuna kadar tamamlamayı ve su tutmaya başlamayı planlıyoruz." dedi. 2023'te Milli Fırkateyn İstanbul'un envantere ekleneceğini aktaran Erdoğan, "2023'e kadar 150 yer altı barajını tamamlamayı hedefliyoruz." mesajını verdi

 

Rusya Doğrudan Yatırım Fonu (RDIF), Sputnik V aşısının Türkiye'de üretilmesi için önde gelen bir Türk ilaç şirketi ile anlaşma imzaladı. Üretim için gerekli teknolojinin transferi başladı. Şirket ile işbirliği, RDIF'in Sputnik V aşısının dış pazarlara tanıtılması görevi çerçevesinde yürütülüyor.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı riskli binalar için kapsamlı bir çalışma başlattı. Hasarlı, yıkılma riski bulunan binalarda ev sahiplerinin kendisinin oturmadığını ancak bunların kiraya verildiği tespit edildi. Bakanlık ilgili binalara sıkıntıların giderilmesi için süre tanıyacak, aksaklıklar giderilmeden binalar kiraya verilemeyecek.

Başakşehir Kulübü Asbaşkanı Mesut Altan: Parayı kim verirse İrfan Can oraya gidecektir. Biz Fenerbahçe'ye vermeyiz, Galatasaray'a vermeyiz diye bir düşüncede değiliz. Durumumuz böyle, bekliyoruz acelemiz yok

 

Önceki akşam Etiler’de bir stüdyo çıkışı görüntülenen Cem Yılmaz, rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Ünlü komedyene, Ozan Güven'in geçtiğimiz gün mahkemede “Aylık 5 bin TL gelirim var” şeklindeki beyanı hatırlatıldı. “Siz Ozan Bey'e aylık 5 bin TL mi veriyordunuz?” sorusuna bir hayli şaşıran Cem Yılmaz, hızlı adımlarla aracına binerek oradan ayrıldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER