Oynatma Listesi
HABERLER

23 Temmuz 2020 Milliyet'te Gündem

İşte Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan haber başlıkları...

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde (TSK) general, amiral ve albayların terfi ve atamalarını karara bağlayacak Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı bugün Beştepe’de gerçekleştirilecek.

 

Türkiye’nin Oruç Reis’in sondaj faaliyeti için, Meis Adası ile Rodos Adası arasında Navtex ilan etmesinin ardından Yunanistan da aynı bölgede Navtex yayımladı. Bunun üzerine Türkiye, iki Navtex daha ilan ederek kararlılık mesajı verdi.

 

TBMM’ye pandemi brifingi veren iki sağlık bakan yardımcısı, şu sıralar sonbahar ve kış hazırlığı içerisinde olduklarını ifade ederek, “Türkiye vatandaşını korumayı başardı” açıklaması yaptı.

 

Türkiye’de 3.5 milyon hepatit hastası var. Ancak, her 10 kişiden dokuzu, Hepatit B ve C ile enfekte olduğunu bilmeden yaşıyor! Dünyada genelinde 250 milyondan fazla kişinin Hepatit B, 71 milyon kişinin Hepatit C ile enfeksiyon taşıdığı tahmin ediliyor.

 

İngiltere Premier Lig'in 37'nci hafta karşılaşmasında Liverpool, konuk ettiği Chelsea'yi 5-3 yendi. Şampiyonluğunu daha önce ilan eden Liverpool, maçın ardından düzenlenen seremoniyle 2019-2020 sezonu şampiyonluk kupasını aldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER