Oynatma Listesi
MAGAZİN

24 Ağustos 2021 Magazin Haberleri Bülteni

24 Ağustos 2021 Magazin Haberleri Bülteni

Türk sinemasının efsanevi isimlerinden Filiz Akın, sevenlerini korkuttu. Akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle geçen hafta hastaneye kaldırılan usta oyuncu, üç gün yoğun bakımda kaldı.Sağlık durumu iyiye giden ünlü sanatçının normal odaya alındığı öğrenildi. Akın’ın bu hafta içinde taburcu edilmesi bekleniyor.

 

Paylaştığı fotoğraflarla sık sık gündeme gelen sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın, yaz aylarının son günlerini İzmir'de geçiriyor. Önceki gün plajda görüntülenen Taşkın, düzgün fiziğiyle dikkat çekti.

 

Oyuncu Burak Deniz, model sevgilisi Didem Soydan’la tatil sezonunu açtı. Kendisi gibi oyuncu olan Erkan Petekkaya’nın teknesini kiralayan Burak Deniz’e, sevgilisinin yakın arkadaşı Umut Eker ve arkadaş grubu da eşlik etti. Sudan çıkma vakti geldiğinde Didem Soydan, zor anlar yaşadı.

 

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile davalık olan Deniz Akkaya, tedbir kararına uymadığı gerekçesiyle üç gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Sunuculuğunu yapacağı magazin programının ilk bölümüne çıkamayan eski manken, teslim olmaya giderken görüntülü olarak canlı yayına bağlandı. Öte yandan Akkaya'nın avukatı, açıklamalarda bulundu.

 

Koronavirüs pandemisi nedeniyle gelen kısıtlamaların kalkmasının ardından ünlü isimler de soluğu tatil beldelerinde aldı. Bunlardan biri de paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur oldu. Güzel oyuncu, son olarak siyah bikinisiyle çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER