Oynatma Listesi
HABERLER

24 Ocak 2021 Günün Özeti Milliyet'te

24 Ocak 2021 Günün Özeti Milliyet'te

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 10 milyon doz aşının 2. sevkiyatının ilk bölümünün yarın sabah Türkiye'ye geleceğini açıkladı.

 

Gine Körfezi'nde seyreden M/V Mozart isimli Türk gemisi ağır silahlı korsanların saldırısına uğradı. Kendilerini güvenli bir alana kilitleyen mürettebat ağır silahlı korsanlara karşı altı saat boyunca direndi. Bir mürettebatı öldüren korsanlar, 15'ini yanlarına alıp kaçtı. Saldırıya uğrayan gemi sadece radarla ilerleyerek Gabon'daki Port-Gentil Limanı'na yanaştı.

 

Mehmetçik için yeni tip ‘kamuflaj’ hazırlandı. Yeni tip eğitim kıyafetinde yüksek mukavemetli iplerle nanoteknolojik üretimle elde edilen kumaşlar kullanıldı. Su itici özelliğe sahip yeni tip eğitim kamuflajda model ve desen seçiminde Türkiye'nin coğrafi yapısına uygun özellikler göz önünde tutuldu. İlk olarak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar tarafından kullanılan yeni kamuflajların yarından itibaren tüm kara birliklerinde kullanılması planlanıyor.

 

Fenerbahçe, Mesut Özil'in transferi için Arsenal'la anlaşmaya varıldığını; Mesut Özil'le de prensip anlaşmasına varıldığını borsaya bildirdi.

 

Şarkıcı Ebru Yaşar, yıllar sonra İbo Show'a konuk oldu. İbrahim Tatlıses ile 15 yıl süren küslüğün ardından programa gelen Ebru Yaşar'ın değişimi sosyal medyada gündem oldu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER