Oynatma Listesi
HABERLER

26 Ağustos 2020 Milliyet'te Gündem

26 Ağustos 2020 Milliyet'te Gündem

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, katıldığı canlı yayın programında milli ekonomi hamleleri ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Bakan Albayrak Karadeniz'deki tarihi doğal gaz keşfi için, "Türkiye enerji bağımlılığı anlamında yeni bir çağın sürecini başlattı, hem psikolojik hem maddi olarak bir duvarı yıktı. Bu keşif Türkiye'yi dünya üreticisi haline getirecek. Burada söylenen çok büyük yatırımlardan çok daha uygun bir maliyette çıkarılacak. Türkiye'nin döviz fazlası vereceği yeni bir dönem başlıyor" şeklinde konuştu. Bakan Albayrak, 'Doğal gaza indirim ne zaman olur?' sorusuna, "Doğal gaz ve elektrik faturalarına indirim olarak yansıyacak. Bunu 2023'e yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz." cevabını verdi.

 

Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile corona virüse yönelik tedbirler kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara uzaktan çalışma, dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemleri uygulanabilecek.

 

İçişleri Bakanlığı, Adana, Ağrı, Ankara, Bursa, Çorum, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Kayseri, Konya, Mardin, Şanlıurfa, Van ve Yozgat'ta sünnet düğünü, kına gecesi, nişan gibi etkinliklere yarından itibaren müsaade edilmeyeceğini bildirdi.

 

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda PAOK'a 3-1 mağlup oldu. İlk yarıda etkisiz bir futbol ortaya koyan Kartal'da Sergen Yalçın'ın Lens tercihi tepki topladı.

 

Selim Sarı ile 2012 yılında evlendikten sonra ABD'ye yerleşen oyuncu Didem Uzel Sarı, corona virüsten dolayı Türkiye'ye döndüklerini söyledi. DHA’ya konuşan Uzel, ABD’deki sağlık sistemini eleştirerek, " Allah ABD’de acil servise düşürmesin" dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER