Oynatma Listesi
MAGAZİN

26 Ağustos 2021 Magazin Haberleri Bülteni

26 Ağustos 2021 Magazin Haberleri Bülteni

Hızlı ve Öfkeli'nin (Fast and Furious) Letty'si Michelle Rodriguez, tatil için İtalya'yı tercih etti. Sunucu Raffaella Zardo ile yat turuna çıkan Hollywood yıldızı, gün boyu su sporlarıyla ilgilendi, yoga yaptı. Bikini giymeyi tercih eden oyuncu, güçlü kaslarını gözler önüne serdi.

 

Beraber çıktıkları Bodrum tatilinden dönen Birce Akalay ve Erdem Hamza çifti, Kuruçeşme'de bir mekanda görüntülendi. Gazetecileri fark edince panik olan ikiliden Birce Akalay, uzaklaşmaya çalışsa da başarılı olamadı.

 

1970 Türkiye Güzeli Hülya Cündübeyoğlu'nun kızı Ebru Cündübeyoğlu, anne ve babasıyla birlikte çekildiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. 46 yaşındaki ünlü oyuncu, yıllar öncesini yad etti.

 

Mehmet Ali Erbil, ‘Söylemezsem Olmaz’da samimi açıklamalarda bulundu.Komedyen, “Ben ilişkiye aile kurmak için girerim ve karşı tarafa da bunu hissettiririm. Tuğba’yla (Coşkun) birlikteyken rüyamda ayrıldığımızı görür, ağlardım” dedi. Erbil, eski eşi Nergis Kumbasar’a 24 yıldır nafaka verdiğini de ekledi.

 

Şarkıcı Nil Karaibrahimgil, reklamcı eşi Serdar Erener ile birlikte önceki gün Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Giyim tarzları dikkat çeken ünlü çift, muhabirlerin teknelerinde yaşanan görüntülerle ilgili sorusuna yanıt verdi.Nil, “Teknenizde birçok skandal görüntü yaşandı. Satmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna gülerek; “Evet teknemizin özelliği var satmayı düşünmüyoruz" şeklinde cevap verdi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER