Oynatma Listesi
HABERLER

27 Ağustos 2020 Milliyet'te Gündem

27 Ağustos 2020 Milliyet'te Gündem

Yeni Zelanda'nın Christchurch kentindeki 2 camiye düzenlediği silahlı saldırıda 51 kişiyi şehit eden, 49 kişiyi de yaralayan terörist Brenton Tarrant, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü. Erdoğan-Trump görüşmesinde, ikili meselelerin yanı sıra Doğu Akdeniz başta olmak üzere bölgesel gelişmeler ele alındı. Erdoğan, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de, gerginliğin azaltılmasından ve diyalogdan yana olduğunu attığı somut adımlarla kanıtladığını vurguladı.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge'de, Karadeniz'deki doğal gaz keşfi ile ilgili merak edilenleri ve Doğu Akdeniz'deki enerji arama çalışmalarını Ahmet Hakan'a anlattı. Bakan Dönmez Karadeniz'de keşfedilen 320 milyar metreküplük doğal gaz rezerve ilişkin, "Kuvvetle muhtemel keşif yapılan bölgenin aşağısındaki katmanlarda da yeni keşif yakalayabiliriz. Derinlikleri ve uzunlukları birbirine benziyor. 2 aya yeni müjde gelebilir." dedi.

 

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun fikstür çekimi yapıldı. Galatasaray-Fenerbahçe derbisi 3. haftada oynanacak.

 

Ebru Şallı'nın Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen ve iki yıl boyunca kanserle mücadele eden oğlu Pars, 16 Nisan'da hayatını kaybetmişti. Ailesi ve dostlarının yardımıyla normal hayatına dönmeye çalışan Şallı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duygulandırdı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER