Oynatma Listesi
HABERLER

27 Haziran 2020 Günün Özeti Milliyet'te

Günün öne çıkan haberlerini sizler için derledik.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nden ''Ergene Çevre Koruma Projesi, Derin Deşarj Hattı B Tüneli Işık Göründü Merasimi''ne canlı bağlantıyla katıldı. Erdoğan, "Amacımız işçilerin kıdem tazminatı hakkını, birilerinin insafına bırakmadan, kalıcı bir sisteme bağlamaktır." dedi.

 

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu olan TYT dolayısıyla 09.30'da başlayan sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi.

 

Yurt dışına çıkışlarda PCR testi şartı arayan ülkeler için 110 lira karşılığında test yaptırılabilecek. Görevli olarak yurt dışına çıkacak kamu görevlilerinden ise herhangi bir ücret alınmayacak.

 

Şarkıcı Alişan, ailesinin de içinde olduğu araçla Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde trafik kazası geçirmişti. Ölümden dönen Alişan'ın, kasko şirketinden hasarlı aracı için alacağı ödeme belli olurken, kaza geçirilen aracın bir hafta önce satışa çıkarıldığı ortaya çıktı. Kaza sonrası aracı kullanılamaz hale gelen Alişan, sigorta şirketinden 1 milyon TL para alacak.

 

Ezeli rakipler bir transferde daha karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş'ın ardından Galatasaray'a dev bir çalım daha atmaya hazırlanıyor.Sarı-Lacivertli ekibin, 25 yaşındaki kanat oyuncusu Emre Kılınç'a da aynı Mert Hakan’da olduğu gibi Galatasaray’dan çok daha cazip bir teklif sunduğu öne sürüldü.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER