Oynatma Listesi
MAGAZİN

27 Haziran 2021 Magazin Haberleri Bülteni

27 Haziran 2021 Magazin Haberleri Bülteni

Önceki gün tatile giden arkadaşını uğurlayan Derya Uluğ, arkadaşının doğum günü yemeğine katıldığı Yeniköy’de bir mekanda çekilen görüntüler hakkında konuştu.Konuyla ilgili açıklama yapan popçu, "Çok komiğim orada. Kendimi ekranda izleyince çok güldüm. Neden kaçtım bilmiyorum. Sonuçta bir hatamız var ve insan heyecan yapıyor" ifadelerini kullandı.

 

Şimdilerde ikinci çocuğuna beş aylık hamile olan Bengü, arkadaşlarıyla tatile çıktı. Soluğu Bodrum'da alan ekip, guletle koyları dolaşırken, Yalıçiftlik'e demir attı. Akşam saatlerinde teknenin merdiveninde görüntülenen şarkıcı, bebeği tekmeleyince bir süre karnını okşadı.

 

‘Hay Hay’ isimli şarkısını hayranlarıyla buluşturan Hadise’nin başarısı, ülke sınırlarını aştı.Şarkıcı, klibinin ilk gün 2 milyon izlenerek, dünya çapında en çok izlenen dördüncü video olmasının ardından, şimdi de İtunes Ürdün Top 100’de bir numaraya yükseldi. Hadise, “Dünyanın her yerinden şarkılarımıza ilgi olduğunu görmek inanılmaz bir mutluluk” dedi.

 

Sibel Can, önceki akşam Antalya Sueno Hotels Deluxe Belek’te hayranlarıyla buluştu.Amor Garibovic imzalı elbisesiyle göz dolduran sanatçı, ara vermeden iki saat en sevilen şarkılarını seslendirdi. Yaz boyunca otelde sahneye çıkacak olan Can, konserinin bir bölümünü Müslüm Gürses şarkılarına ayırdı.

 

Mehmet Ali Erbil, önceki gün Bebek Boom’da dostlarıyla buluştu.Çapkınlıklarıyla bilinen ve ekrana dönmeye hazırlanan komedyen, “Bir televizyon programına başlayacağım ve kızımla sunacağız. Dedikodu olmasın diye Yasmin’le yapacağım. Hadi bakalım, yine bir şeyler çıkarsınlar da göreyim...” şeklinde konuştu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER