Oynatma Listesi
HABERLER

28 Ağustos 2021 Günün Özeti Milliyet'te

28 Ağustos 2021 Günün Özeti Milliyet'te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadağ Cumhurbaşkanı Cukanoviç ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, 'İkili ilişkilerimi daha da ileriye taşıma yönündeki irademizi teyit ettik. Ciddi bir ekonomik bir potansiyele sahip olduğumuzu inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanıyla 250 milyon dolarlık bir hedef koyduk. 250 milyon dolara yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz.' dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kabil'den gelen TSK personeli için düzenlenen karşılama töreninde açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, 'Kabil Havaalanı'ndaki yoğunluk ve gerginliğe rağmen tahliyenin kısa sürede sorunsuz şekilde gerçekleşmesi Türk Silahlı Kuvvetlerinin gücünü bir kez daha dünyaya gösterdi.' dedi.

Thodex vurgununda yeni gelişme yaşandı. Reklamlarında oynayan ünlüler hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Reklamdan sonraki mal varlıklarının incelenmesi istendi.

Transferin hızlı takımı Galatasaray takviyelerini yapmaya devam ediyor. Teknik Direktör Fatih Terim maç sonu yapılan basın toplantılarında transfer sinyali verirken sarı-kırmızılı takım genç isimle anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılılar, Sparta Rotterdam’ın 23 yaşındaki orta sahası Abdou Harroui ile anlaşma sağladı.

Oyuncu Tolgahan Sayışman, Ülker Stadyumu'nda Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza'nın locası diye bilinen yeri satın alıp, iki yaşındaki oğlu Efehan'ın ismini verdi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER