Oynatma Listesi
HABERLER

29 Ağustos 2021 Günün Özeti Milliyet'te

29 Ağustos 2021 Günün Özeti Milliyet'te

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayraktar AKINCI TİHA Teslimiyet ve Mezuniyet Töreni'ne katıldı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Barajla ilgili olarak şu anda belirgin hale gelen aslında 7 ama bu konuda Cumhur İttifakı olarak MHP'li arkadaşlarımızın nihai kararını bizim arkadaşlarımız henüz almış değiller. Ancak 7 netleşmiş vaziyette. MHP de 7'ye olumlu bakıyor. Bunun altında bir şey olur mu, olmaz mı, henüz önümüze gelmiş değil. Öyle bir şey olursa o da tabii konuşulabilir ama şimdilik böyle bir şey yok." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

Türk Hava Yolları'ndan önemli bir açıklama yapıldı. 6 Eylül'den sonra uçuşu olan yolcular uyarıldı. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, 6 Eylül'den itibaren iç hatlarda seyahat eden yolcuların aşı kartı veya negatif PCR testi ibraz etmek zorunda olduğunu açıkladı.

 

Afganistan'ın başkenti Kabil'de havaalanı yakınlarında bir patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre patlamada iki kişi hayatını kaybederken yaralıların hastaneye kaldırıldığı aktarıldı.

 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üniversitelerde eğitimin yüz yüze yapılacağını, salgının seyrine göre harmanlanmış eğitim modelinin de örgün programlarda uygulanabileceğini açıklamıştı. Üniversite senatolarının duyurularıyla eğitimin nasıl olacağı da şekillenmeye başladı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER