Oynatma Listesi
MAGAZİN

29 Ağustos 2021 Magazin Haberleri Bülteni

29 Ağustos 2021 Magazin Haberleri Bülteni

Geçtiğimiz günlerde aşırı trafiği görünce çözümü otostop çekmekte bulun Hande Yener, otostop çektiği Erdal Ünal’ı sahneye davet ederek, birlikte 'Naber' şarkısını söyledi.

 

58 yaşındaki dünyaca ünlü aktris 'kızıl sıcak yazı' kutlamak için Instagram'dan mayolu bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncunun paylaşımına beğeni yağdı.

 

ABD'nin Santa Monica şehrinde bisiklet kullanırken görüntülenen Arnold Schwarzenegger, dizine kadar çektiği beyaz çoraplarıyla yeni bir tarz yarattı.

 

Sahnelerin genç ve başarılı isimlerinden Aleyna Tilki, yakın zamanda klip çalışması için yurt dışına çıkacağını söyledi.

 

ABD'li oyuncu Tom Cruise (59) 'Görevimiz Tehlike 7' film çekimleri için bulunduğu İngiltere'de güpegündüz soyuldu. Birmingham'da otelde kalan Cruise, Kent şehrindeki çekimlere helikopterle gidip geliyor, helikopterden inince de otele 160 bin dolarlık BMW marka otomobiliyle gidiyordu. Önceki gün otelin önüne park edilen otomobili iki dakika içinde çalındı. Hırsızlar soygun için son teknoloji yöntemi kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER