Oynatma Listesi
HABERLER

30 Haziran 2021 Milliyet'te Gündem

30 Haziran 2021 Milliyet'te Gündem

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin MYK toplantısında, “Yalan operasyonuna karşı hakikat operasyonu yapacağız. Yaz döneminde de sahalara çıkıp hakikatleri anlatacağız. Teşkilat başkanlığımızın görevi, hakikatleri 11 milyon teşkilat üyemize aktararak vatandaşa doğru anlatılmasını sağlamak” dedi.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Rapel veya hatırlatma dozu, yarın Bilim Kurulu toplantısının gündeminde olacak" dedi. Bakan Koca, "Spor müsabakaları, sayıları belirlenerek tedbirlerle seyircili oynanabilecek" diye konuştu. Bakan Koca, saat 24.00'ten sonraki müzik yasağına ilişkin de önemli bir açıklamada bulundu.

 

Türkiye, 1 Temmuz itibarıyla kademeli normalleşme sürecinin üçüncü etabını başlatıyor. Bu süreçle birlikte pek çok alandaki salgın sınırlamaları sona eriyor. “İyi bir başlangıç olacak, şimdi çalışma zamanı” diyen esnaf, Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla da çarşı pazarda ve hizmet sektöründe hareketlilik yaşanmasını bekliyor.

 

Uyuşturucu tacirlerinin faaliyetleriyle ilgili olarak hazırlanan BM raporunda, pandemi döneminde postayla ya da eve servisle kaçakçılık yapıldığına dikkat çekiliyor

 

Almanya'nın dramatik mağlubiyetinin ardından Toni Kroos aldığı şok kararı açıkladı. Bild'in haberine göre tecrübeli orta saha oyuncusu Almanya Milli Takımı'nı bırakmaya karar verdi.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER