Oynatma Listesi
HABERLER

30 yıllık kocasını diri diri yaktı! Kıskançlık krizi sonrası vahşet

Kıskançlık krizine giren kadın, eşinin dükkanını bastı. İkili arasında çıkan tartışma sonrası 30 yıllık çift birbirine girdi. Sonrasında yaşananlar ise dünya medyasında gündem oldu.

Yaklaşık 215 milyon nüfuslu Güney Amerika ülkesi Brezilya'da son günlerin en korkunç görüntülerinden biri kayda geçti. Kıskançlık krizine girdiği öne sürülen Ana María Paixaõ balıkçı eşinin dükkanını bastı, sonrasında yaşananlar ise dünya medyasında kısa sürede gündem haline geldi. 50 yaşındaki kocası André Chapeta ile ilk önce sözlü daha sonra da fiziksel tartışmaya giren Maria, kocasına yanıcı bir maddeyi göstererek üzerine döktü.

YANARAK SOKAĞA KOŞTU

Kameraya yansıyan görüntülerin devamında Maria, kocasını çakmakla yaktı. Alevlerin vücudunu sardığını talihsiz adam yanarak kendini dükkandan dışarı attı, Maria ise o anları sadece izlemekle yetindi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri Andre'yi apar topar hastaneye kaldırdı. Vücudunun yüzde 92'sinin yandığı belirlenen adam, birkaç gün sonra yaşamını yitirdi. Polis ise ortadan kaybolan kadının peşine düştü.

BİR SKANDAL DAHA SERBEST KALDI

Ekipler tarafından kısa sürede yakalanan Maria ise akılalmaz bir nedenden ötürü serbest kaldı. Davayı inceleyen hakiminin tutuklama emrini unutması Maria bir anda özgür kaldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Polis Şefi Flávio Ferreira olayın kıskançlık nedeniyle olduğunu doğruladı. Ferreria ayrıca 30 yıldır evli olan çiftin aile içi sorunlar yaşadığını da kaydetti.

Öte yandan bir başka yetkili kadının savunmasında, kocasının kendini dövdüğünü ve bu yüzden yaktığını belirttiğini söyledi ve ekledi: 'Soğukkanlı bir şekilde sıvıyı döküp eşini ateşe verdi, görüntülerde savunmasız bir durumda değildi' dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER