Oynatma Listesi
HABERLER

4 Ağustos 2020 Milliyet'te Gündem

4 Ağustos 2020 Milliyet'te Gündem

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'nin günlük corona virüs tablosunu açıkladı. Türkiye'de son 24 saatte 995 kişiye Covid-19 tanısı konuldu, 19 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 233 bin 851, can kaybı 5 bin 747 oldu. Son 24 saatte 1003 kişinin daha iyileşmesiyle Covid-19 tedavisi tamamlananların sayısı 217 bin 497 oldu. Bakan Koca, "Daha önce, bazı illerle sınırlı olan vaka artışlarının önümüzdeki günlerde ülke geneline yayılmasından endişe duyuyoruz." açıklamasında bulundu.

 

Avşa-İstanbul seferini yapan özel bir arabalı yolcu feribotu gece saatlerinde Marmara Denizi'nin ortasında henüz bilinmeyen bir nedenle arızalandı. Yüzlerce yolcusuyla denizin ortasında kalan arabalı yolcu feribotu Sahil Güvenlik ve römorkör teknelerinin yardımıyla Zeytinburnu'ndaki bir limana yanaştırıldı. Feribottan inen yolcular kaptan ve mürettebatın alkollü olduğunu iddia ederek tepkilerini dile getirdiler.

 

Pandemiyi fırsat bilerek tanınmış acentelerin internet sitelerini kopyalayan dolandırıcılar, ucuz villa ilanlarıyla tatilcileri tuzağa düşürüyor

 

İzmir'in Çeşme ilçesinde, corona virüs (Kovid-19) tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle 6 işletme 15 gün süreyle kapatıldı. Kapatılan işletmeler arasında, Ukraynalı top model Daria Kyryliuk'un darbedilmesiyle gündeme gelen Momo Beach de yer aldı.

 

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da operasyon için düğmeye basıldı. Sarı-kırmızılı takım, uzun süredir gündeminde olan Arda Turan ile anlaşma sağlarken sözleşme detayları ortaya çıktı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER