Oynatma Listesi
MAGAZİN

4 Nisan 2021 Magazin Haberleri Bülteni

4 Nisan 2021 Magazin Haberleri Bülteni

‘Matrix 4’ filminin İngiltere’deki setinde çalışmalarını sürdüren Priyanka Chopra, eşi Nick Jonas ile koronavirüs kaygılarını anlattı. 38 yaşındaki Hint oyuncu, “Eşim Tip 1 diyabet hastası. Annem şu an bizimle yaşıyor. Sette de yüzlerce kişiden sorumluyuz” ifadelerini kullandı. Chopra, “Hayatımızda birçok şey değişti ve duygusal dönemler geçirdik. Burada büyük kurallar ve düzenlemeler var. Her gün test oluyoruz.Yine de oynarken maskelerimizi çıkarıyoruz ve bu ürkütücü, bilemiyorsunuz” açıklamasını yaptı.

 

ABD’li şarkıcı Jason Mraz, evinde baktığı üç kedisinin dünyalara bedel olduğunu söyleyerek, “Satın almayın, sahiplenin” çağrısı yaptı

 

Elsa Hosk, geçtiğimiz şubat ayında dünyaya getirdiği kızı Tuuli’nin ardından karnının fotoğrafını paylaştı. Henüz yedi kilo fazlası olduğunu belirten model, “Daha önce hiç olmayan bir göbeğim var. Egzersiz veya diyet yapmıyorum. Onun yerine bebeğimle vakit geçiriyorum ve sütüm için yiyorum. Plasenta haplarımı içiyorum. Hazır olunca spora başlayacağım. Herkesin bedeni farklıdır ve bu mükemmeldir” dedi.

 

Jessica Simpson, 2009 yılında dış görünüşüyle ilgili yapılan olumsuz eleştirilerin ardından yazdıklarıyla yeniden gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde geride bıraktığımız yılda koronavirüse yakalanıp, hastalığı atlattığını belirten 40 yaşındaki şarkıcı, “Bugün, insanların bana şişman olduğumu söylemesi üzerine kalbim kırıldı” sözleri üzerine 11 sene sonra ekleme yaptı. Simpson, People dergisine şu açıklamalarda bulundu: “Şimdilerde muhteşem bir akım var; o da vücut pozitifliği... Herkes her zaman karşısındakinin de bir insan, atan bir kalp, gören gözler ve duygulardan oluşan canlı olduğunu fark etmiyor. Bu gibi cümleler canınızı yakabilir ve ömür boyu aklınızda kalabilir.”

 

İngiliz Kraliyet Ailesi’nden ayrılıp, ABD’ye yerleşen Prens Harry, eski hayatını geride bıraktı. 36 yaşındaki Harry, önceki gün Santa Barbara’da plajda görüntülendi. Şort tişört ve beyzbol şapkası giyen Harry, ayakkabılarını da çıkarıp, kumsalda köpeği Pula ile oynadı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER