Oynatma Listesi
HABERLER

65 yaşındaki öğretmenine saldırdı! Korkunç anlar kamerada

65 yaşındaki eğitimci, kan donduran saldırıya maruz kaldı, yaşananlara tanık olan diğer öğrenci ve öğretmenler saldırganı güçlükle üzerinden uzaklaştırdı. Öte yandan, yaşananları anı anına kaydeden video sosyal medyada hızla viral haline geldi.

ABD'nin Missouri eyaletinde gerçekleşen korkunç olayda bir lise öğrencisi, 65 yaşındaki öğretmenine saldırdı ve defalarca yumruk atarak hastaneye kaldırılmasına sebep oldu.

Sosyal medyada bir milyondan fazla kez görüntülenen videoda, eğitimcinin çaresizce üzerine saldıran öğrencisinden kendisini korumaya çalıştığı görüldü.

Videoya göre; gözü dönmüş lise öğrencisi, diğer öğrenciler koridordaki kavga karşısında şok içinde kalırken, öğretmenini yumruklamaya ve tokatlamaya devam etti.

GÜÇLÜKLE UZAKLAŞTIRDILAR

Devam eden dakikalarda, bazı insanlar öğrenciyi öğretmenin üzerinden uzaklaştırmaya çalıştı. Bir erkek öğretmen araya girerek, 'Durun! Durun!' diye bağırarak müdahale etti bu sırada öğrencilerden biri ise, saldırganı uzaklaştırmaya çalışıyordu.

Amerikan basınının bildirdiğine göre, öğretmen öğrenciyle dolabından çalınan ilaçlarla ilgili yüzleşmişti ve saldırıyla sonuçlanan tartışma böyle başladı.

Ancak öğretmenin partneri Greg Stanton, hastanede ziyaret ettiğinde neden saldırıya uğradığına dair hiçbir fikrinin olmadığını söyledi.

'KONUŞAMIYORDU, AĞLIYORDU'

İyileşme süreci devam eden partneri için, "Oldukça kötü bir darbe aldı" dedi.

"Gerçekten konuşamıyordu. Neden saldırıya uğradığını anlamıyor, ağlıyordu."

Yerel güvenlik güçleri, adı açıklanmayan öğrenciye yönelik çocuk mahkemesinde suç duyurusunda bulunulacağını doğruladı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER