Oynatma Listesi
HABERLER

8 Eylül 2020 Milliyet'te Gündem

8 Eylül 2020 Milliyet'te Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan okullar ile ilgili olarak, "Ailelerin tercihine göre okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerinden başlayarak okullarımızı eğitim öğretime açıyoruz" ifadelerini kullandı. Corona virüs önlemlerine değinen Erdoğan, "Toplu taşımada hiçbir şekilde ayakta yolcu alınmaya müsaade edilmeyecektir." şeklinde konuştu.

 

Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu, "covid19.saglik.gov.tr" adresinden paylaşıldı. Güncel verilere göre, 103 bin 925 test yapıldı, 1703 kişide Kovid-19 tespit edildi. Son 24 saatte 57 hasta vefat etti, 1047 kişi iyileşti. Kovid-19 tedavisi tamamlananların sayısı 252 bin 152'ye çıktı.

 

Bakan Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tarihi işlere imza atmaya devam ediyoruz. Gücünü adından alan Türkiye Sigorta ile değerlerimiz, umutlarımız, yarınlarımız daha güçlü bir teminat altında. Sektöre, devletimize ve milletimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 

Fenerbahçe, Vedat Muriç'i Lazio'ya göndermeye hazırlanıyor. Muriç'in boşluğu için golcü arayışlarını sürdüren sarı-lacivertliler yıldız isimle anlaşma noktasına gelmişti.Eran Zahavi'nin Fenerbahçe’ye transfer olacağı gündeme gelse de teknik heyet bu futbolcuya çok sıcak bakmıyor

 

Çağatay Ulusoy'un kendisi gibi oyuncu olan Duygu Sarışın ile ayrıldığı iddialarına fotoğraflı yanıt geldi!

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER