Oynatma Listesi
HABERLER

9 Mayıs 2021 Günün Özeti Milliyet'te

9 Mayıs 2021 Günün Özeti Milliyet'te

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 Mayıs Avrupa Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Erdoğan, "AB'nin güçlü bir küresel aktör olmasının önündeki en büyük engel stratejik sabır ve vizyon eksikliğidir." dedi.

 

FETÖ’nün hakim savcı evleri imamlarından Numan Koç İstanbul’da Gaybubet evinde yakalandı. Yapılan aramada 2 adet sahte kimlik ile 1 adet cep telefonu, 1100 Türk Lirası ve 2000 ABD doları ele geçirildi.

 

Kripto para borsası Thodex şirketinden kripto para satın alarak mağdur olduğunu belirten bir kişinin, zararının giderilmesi için açtığı alacak davası kabul edildi. Anadolu Asliye Hukuk Mahkemesi, bu yönde yapılan başvuruyu kabul eden ilk mahkeme oldu.

 

Altının ons fiyatı, dolar endeksinin gerilemesi, ABD'nin 10 yıllık tahvil faizindeki düşüş ve tarım dışı istihdam verisinin beklentilerin oldukça altında kalması gibi nedenlerle bu hafta yüzde 3,53 değer kazanarak 26 haftanın en hızlı yükselişini kaydetti.

 

Rusya'da, Sovyetler Birliği'nin İkinci Dünya Savaşı'nda Nazi Almanyası'nı mağlup etmesinin 76. yıl dönümü törenlerle kutlandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER