Oynatma Listesi
MAGAZİN

9 Mayıs 2021 Magazin Haberleri Bülteni

9 Mayıs 2021 Magazin Haberleri Bülteni

Dünyaca ünlü model Irina Shayk, önceki gün Bradley Cooper ile ilişkisinden dünyaya gelen kızı Lea ile birlikte görüntülendi. Güzel havanın tadını çıkartarak yürüyüş yapan anne-kız, keyifli halleriyle dikkat çekti.

 

Camille Kostek, Swimsuits For All markasına özel tasarımını üstlendiği plaj giyim koleksiyonu için kamera karşısına geçti.

 

Kate Winslet, daha önce kiraya verdiği Chelsea’deki penthouse’unu satışa çıkardı. Oyuncu, dubleks daire için geçtiğimiz kasım ayına dek 30 bin dolar aylık kira alıyordu. Penthouse için 5.69 milyon dolar (yaklaşık 47.2 milyon TL) fiyat biçen Winslet’in evinde, dört yatak odası ve dört banyo bulunuyor.

 

Survivor'da tanışıp yarışmadan sonra aşk yaşamaya başlayan Nisa ve Barış cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Birkaç gün önce ayrıldıkları iddia edilen Nisa Bölükbaşı'ndan Instagram hesabı üzerinden açıklama geldi.Nisa Bölükbaşı Instagram bir açıklama yaparak "Barış ile olan ilişkimizi saygı, sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum." dedi.

 

Hayvanseverliği ile bilinen şarkıcı Leman Sam, ikamet ettiği Cihangir’de market alışverişinin ardından kucağına aldığı bir sokak kedisiyle objektiflere poz verdi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER