Oynatma Listesi
HABERLER

9 Ocak 2021 Günün Özeti Milliyet'te

9 Ocak 2021 Günün Özeti Milliyet'te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır-Ergani-Elazığ Yolu Devegeçidi Köprüsü ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni’ne canlı bağlantıyla katıldı. Erdoğan, "Rutin bir atamayı üniversitelerimizi karıştırmak için fırsata çevirenleri hep birlikte takip ediyoruz. Bu kirli filmi yüzlerce kez gördük." dedi.

 

Endonezya'da Cakarta-Pontianak seferini yapan ve Sriwijaya Air'e ait Boeing 737-500 tipi yolcu uçağı kalkıştan kısa bir süre sonra düştü.Uçak, Soekarno-Hatta Havaalanı'ndan kalktıktan birkaç dakika sonra yerel saatle 14:40'ta ortadan kayboldu. Yerel kaynaklar uçakta 50 yolcu ve 12 mürettebat olduğu açıklandı. Verilere göre, havalandıktan dört dakika sonra 10 bin feet'e çıkan uçak, 60 saniye içinde 250 feet'e kadar düştü. Ardından uçaktan gelen veri akışı kesildi.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı denetiminde 81 ilde gerçekleştirilen egzoz emisyon ölçümlerinin ücretleri ve ölçüm yaptırmayanlar ile emisyon değerleri standartların üzerinde olan araçların sahiplerine uygulanan ceza rakamları yenilendi.

 

Özge Özpirinçci (34), kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Burak Yamantürk (37) ile Bodrum tatiline tam gaz devam ediyor.

 

Mesut Özil için Fenerbahçe'nin kasasından ne kadar para çıkacağı ise merak konusuydu. Son anda bir aksilik çıkmazsa Mesut Özil Fenerbahçe ile 3.5 milyon Euro artı başarı ve performans bonuslarını içeren sözleşme yapacak.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER