Oynatma Listesi
HABERLER

Ahmet Nur Çebi'den Abdullah Avcı ayrılığı ile ilgili açıklama

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Abdullah Avcı'nın gönderilmesiyle ilgili açıklama yaptı. Başkan Çebi, "Hocamızın yorgun ve sıkıntılı gördüğüm için gitmek zorundaydım. Kendisi de mutsuzdu" dedi.

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Abdullah Avcı'nın gönderilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

"İki taraf da en doğru yolun ayrılık olduğunu söyledi"
"Beklediğimiz bir toplantı değildi. Hocamızın yorgun ve sıkıntılı gördüğüm için gitmek zorundaydım. Kendisi de mutsuzdu. Kamuoyunda baskı vardı ve alınan sonuçlardan etkilenmişti. İki taraf da en doğru yolun ayrılık olduğunu söyledi."

"Sportif Direktörlükle sporun idare edilmesinde fayda görüyoruz. Böyle bir oluşum arzu ediyoruz. Ancak henüz bir isim üzerinde görüş birliğine varılmadı."

 "Futbolcunun opsiyonunun kaldırılmasını istiyoruz"
"Rebocho'nun 20 maçtan fazla oynaması halinde almamız gerektiğini biliyoruz. Opsiyon var. Bu konuda kulübüyle görüşüyoruz. Futbolcunun opsiyonunun kaldırılmasını istiyoruz. Pazartesi bu iş çözülür."

"Biz o parayı koyduk ama yeterli değil gerçekten"
"Sayın Fikret Orman, kulübe para koyulması gerektiğini söyledi. Bunun yeterli olmayacağını kendisi de biliyor. 10-15 milyon euro para koyularak bu işlerin çözülmeyeceğini takip ediyorsunuz. Biz o parayı koyduk ama yeterli değil gerçekten. Birlik olunmalı."

Başkan Çebi daha önce Sergen Yalçın ile ilgili olarak, "Hocamızla vedalaştık. Henüz yenisini bulamadık. Herkesin ismi geçiyor." ifadelerini kullanmıştı.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER