Oynatma Listesi
HABERLER

Aksaray'da "köpek yumurtaları yedi" kavgasının gerginliği sürüyor

Aksaray'da 3 gün önceki "köpek yumurtaları yedi" kavgasının gerginliği sürüyor, iki grup birbirlerine ateş açtı. Olay yerine gelen polisler havaya ateş açarak iki grubu durdurmaya çalışıyor.

Olay, 3 gün önce Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5272 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Esen Erel’in (50) müstakil evinde beslediği köpek karşı komşusu olan İsmail Yılmaz’ın (30) önce bahçesine sonra da tavuk kümesine girerek yumurtalarını yedi. Köpeği kümeste yakalayan İsmail Yılmaz evinde bulundurduğu tüfeği alarak köpeğe ateş etti. Bu sırada köpeğine ateş edildiğini fark eden Esen Erel duruma müdahale etmek isterken İsmail Yılmaz tüfekle Esen Erel’e ateş ederek yaraladı.

İki aile burada tüfek, taş ve sopalarla birbirine girerken, İsmail Yılmaz (30) ve Burcu Yılmaz (30) da sopa ve taşla darp edilerek yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin müdahalelerinin ardından 3 yaralı ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. 

İKİ GRUP BİRBİRİNE ATEŞ AÇTI

3 gün önceki "köpek yumurtaları yedi" kavgasının gerginliği sürüyor, iki grup birbirlerine ateş açtı. Olay yerine gelen polisler havaya ateş açarak iki grubu durdurmaya çalışıyor.

ÇEVİK KUVVET POLİSİ MAHALLEDE NÖBET TUTUYOR

Olayın ardından 2 ailenin karşılıklı ikamet ettiği sokakta polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Mahallede 3 gündür bekleyişini sürdüren polis ekipleri, zaman zaman yaşanan gerginliğe müdahale ederek, olayları daha fazla büyümeden önlüyor. Taraflar arasında yaşanan gerginliğin tekrarlanması üzerine bu kez de mahalleye çevik kuvvet ekipleri de sevk edildi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri plastik mermi ve biber gazı tabancalarıyla herhangi bir olumsuzluğa karşı tetikte bekliyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER