Oynatma Listesi
HABERLER

Anadolu Otoyolu'nda feci kaza! Otomobil kamyonun altına girdi, ölü ve yaralılar var

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde otomobil, yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yan dönen kamyona ok gibi saplandı.

KazaAnadolu Otoyolu Erenler ilçesi Alancuma mevkii İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K. idaresindeki 41 AGS 302 plakalı Ford marka kamyon, yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıkarak yan döndü.

 

O esnada aynı istikamette seyir haline olan Muzaffer Kurt hakimiyetindeki 34 ACL 880 plakalı otomobil, kamyona adeta ok gibi saplandı.

SÜRÜCÜ ARAÇ İÇİNDE SIKIŞTI

Kazada otomobil sürücüsü araç içinde sıkışırken, yolcu olarak bulunan Nevin O., Güzide Ş., Emine O. ve Seyfettin Ş. isimli 4 kişi de yaralandı.

EKİPLER BÖLGEYE SEVK EDİLDİ

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, otomobil sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirledi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar, yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybeden sürücü ise itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Meydana gelen kaza sonrasında Anadolu Otoyolu’nun İstanbul istikametinde kilometrelerce araç kuyrukları oluştu. Oluşan araç kuyrukları ve kaza yeri havadan görüntülendi. Tek şeritten sağlanan trafik ise yaklaşık 3 saat sonra kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

DÜZCE'DE DE ZİNCİRLEME KAZA: 7 YARALI

Düzce’de, TEM yolunda da 4 otomobilin çarpıştığı zincirleme kazada 7 kişi yaralandı. Kaza, saat 15.30 sıralarında, TEM yolu Bataklıçiftlik mevkisinde meydana geldi. Ankara yönüne giden Mehmet Yaşar yönetmindeki 34 DK 7125 plakalı otomobil, aynı yöndeki Kamil Mamuk'un kullandığı 38 YT 729 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil ise Gökhan Yıldız'ın kullandığı 34 AR 943 plakalı otomobil ile Engin Söylemez'in 06 BHS 943 plakalı otomobiline çarptı.

Kazada otomobillerde bulunan Feyzanur Yıldız, Leyla Yıldız, Mehmet Yaşar, Zeyno Yaşar, Halim Yaşar, Yahya Serdar Tekeoğlu ve Gülseren Tekeoğlu yaralandı. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce’deki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER