Oynatma Listesi
HABERLER

Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti

Dün İstanbul Şirinevler'de yaşanan doğal gaz patlamasının ardından bu sabah saatlerinde de Ankara'da bir patlama yaşandı. Mamak'ta 6 katlı bir binanın giriş katında yaşanan doğal gaz patlamasında ilk gelen bilgilere göre 1 kişi hayatını kaybetti.

Ankara Valiliği de patlamaya ilişkin son dakika açıklaması yaptı. Açıklamada, 'Mamak Küçük Kayaş Mahallesi'ndeki 6 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen ve ilk bilgilere göre doğalgaz kaynaklı olduğu değerlendirilen patlama sonucu 1 vatandaşımız vefat etmiştir.' ifadeleri kullanıldı.

MAMAK BELEDİYE BAŞKANI: BİNADA YAŞAYANLAR TAHLİYE EDİLDİ

CNN TÜRK canlı yayınına bağlanan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse bölgedeki durum hakkında son bilgileri paylaştı.

Köse'nin açıklamaları şöyle; Giriş katında bir vatandaşımız Doğal Gaz patlamasında hayatını kaybetti. Önlemler alındı, doğal gaz kesildi. Yangına müdahale edildi, bir sorun yok şu anda. Binada yaşayanlar tahliye edildi. O bölge çok eski bir yerleşim yerimiz. Şu anda başka bir patlamanın önüne geçecek tedbirler alınmış durumda.

CNN TÜRK muhabiri Paşa Alyurt da aktardığı son bilgilere göre, '07.10 sıralarında meydana gelen bir olay. Yeşilbayır Mahallesi'nde... Doğal gaz patlaması sonucunda bölgeye ekipler sevk edildi. 60 yaşındaki Fatma Köse patlama sonucunda hayatını kaybetti.' ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER