Oynatma Listesi
HABERLER

Araç camından aerosollü saldırı: 'Çok iyisin adamım'

Brezilya'da 2 hayat kadınının yanına araçla yaklaşan grup skandala imza attı. Olay anı anbean kameraya yansırken kadınların yaşadığı dehşet gözler önüne serildi.

Sık sık yaşanan şiddet ve vahşet olayları ile gündeme gelen Güney Amerika ülkeleri bir kez daha benzer bir gelişme ile dünya basınında kendine yer buldu. Söz konusu gelişmede Rio de Janeiro'da 18 yaşındaki iki genç kız saldırıya uğradı. Beatriz Vilella ve arkadaşı Gabrielle Victoria, Cumartesi gecesi Bangu'nun batı Rio de Janeiro mahallesinde yürürken yanlarında bir araç durdu. 

'ÇOK İYİSİN ADAMIM

Vilella ve Victoria'yı yanına çağıran şahıs bir anda sakladığı çakmağını çıkarıp aerosol ile yaktı. O sırada yaşananları ise sürücü koltuğundaki suç ortağı kayıtlara geçirdi. Araçta bulunan diğer kişilerin ise o sırada güldüğü duyuldu. Bir kişi Portekizce , 'Çok iyisin adamım, çok iyi,' ifadesini kullandı.

HALA YAKALANMADILAR

Brezilyalı haber kuruluşu G1'e konuşan Vilella, 'Bütün saçım yandı. korkunç görünüyorum' dedi.  Vilella, şüphelilerin kısa süre sonra olay yerine geri döndüğünü ve polise şikayette bulunmamaları için kendilerini caydırmaya çalıştığını bildirdi. Kızların açıklamalarına göre saldırganlar hala yakalanmadılar.

YETKİLİLERE SESLENDİLER

Hayat kadınlığı yaptığını belirten Victoria ve Vilella saldırının otobüs durağında bekledikleri sırada gerçekleştiğini de aktardı. Bir zamanlar ayağına ateş edilen ancak yaralanmayan Vilella, yetkilileri hayat kadınlarına yönelik ek koruma sağlamaya çağırdı.

 

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER