Oynatma Listesi
HABERLER

Askeri tesislere maket uçakla saldırı girişimi

Milli Savunma Bakanlığı, "Batman’daki İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığımız ile Şırnak’taki 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığımıza maket uçaklarla saldırı girişiminde bulunulmuş, birlik personelimizin dikkati ve alınan tedbirler sayesinde herhangi bir hasar ve zayiat meydana gelmemiştir." açıklamasını yaptı. Batman Valiliği'nden de zayiat olmadığına ilişkin bilgi paylaşıldı.

Milli Savunma Bakanlığı, Şırnak ve Batman'da askeri tesislere maket uçaklarla saldırı girişiminde bulunulduğunu bildirdi. Yapılan açıklamada herhangi bir hasar ya da zayiatın olmadığı kaydedildi.

MSB'DEN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı, "Batman’daki İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığımız ile Şırnak’taki 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığımıza maket uçaklarla saldırı girişiminde bulunulmuş, birlik personelimizin dikkati ve alınan tedbirler sayesinde herhangi bir hasar ve zayiat meydana gelmemiştir. Birliklerimizde tedbirler artırılmıştır." açıklamasını yaptı.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili valilik açıklama yaptı. Batman Valiliği'nden yapılan açıklama şu şekilde; Batman’da bir askeri tesise saat 23.10 sularında 3 adet maket uçak ile saldırı girişiminde bulunulmuştur. Maket uçaklar etkisiz hale getirilmiştir. Herhangi bir zayiat yoktur.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER